Игра очень проста.Человек пишет слова песни,а вы по словам вспоминаете песню и пишите группу и название!
Пример: Как детский рисунок на асфальте Вся моя жизнь на городской карте Вспомнить то что мне дорого Вспомнить всё мне поможет город Отвечающий: 25/17 - На городской карте
Purgen - Зависимость Тебе не хочется спокойно жить, Ты свою душу хочешь задушить, Ты позволяешь слабости овладеть, Разжевать и тебя съесть!
And I’ll never let my son have an ego He’ll be nice to everyone, wherever we go I mean I might even make him be Republican So everybody know he love white people And I’ll never let him leave his college girlfriend And get caught up with the groupies in the whirlwind
Jay-Z And Kanye West
Молимся, тише, ночью полушепотом, Пока нож бешеный тешется с животом А к полудню уже рать собираем словом Пусть молится тот, за кем идем
То був один із тих похмурих, але чудовий ранок. Над багатоповерховими дворами шикувались хмари. Я намагався врахувати кількість їх ланок... Кількість їх ланок, кількість їх ланок. Палав світанок, лунав біт ледачий. Я сьогодні не працюю, пацани на дачі. На папір лягають кльово слово за словом, Незважаючи на настрій, час, аспекти мови. Мов річки течія - за реченням речення. Я ненадовго перейшов на самозабезпечення. Гайда на дах - ловити птахів, дивитись в воду. Сьогодні час забути про застуди і негоди, Про перешкоди кожуха. Знімай свої заброди - Дива погоди обійти ми маємо нову нагоду! Маємо нову нагоду, ми маємо нову нагоду, Чуєш? Нову нагоду.
А вот так!))) Je Veux d'l'amour, d'la joie, de la bonne humeur, Ce n'est pas votre argent qui f'ra mon bonheur, Moi j'veux crever la main sur le coeur papalapapapala Allons ensemble, decouvrir ma liberte, Oubliez donc tous vos cliches, Bienvenue dans ma realite.
Dholna, vaje tumbe val taar soode dil de pukar Aaja karle ye pyar (Dholna, vaje tumbe val taar soode dil de pukar Aaja karle ye pyar) Dholna, vaje tumbe val taar soode dil de pukar Aaja karle ye pyar (Dholna, vaje tumbe val taar soode dil de pukar Aaja karle ye pyar) Dholna...
В мене є те, що не зовсім потрібно тобі, бейбі В тебе є те, що не зовсім мені по зубах Я кожен день, я щодня обіцяю собі навчусь Грію я тебе в своїх руках, а грати не вмію.